B2B

Retail informatie

Comfort Air® introductie

Comfort Air® is een high-end lijn ergonomische slaapproducten, regelmatig uitgebreid met nieuwe innovaties. Voornaamste producten zijn ergonomische kussens, comfort kussens en matras toppers. Alle producten worden gemaakt met hoogwaardige comfort materialen als Memory Foam en Talalay latex. Alle producten zijn voorzien van luxe wasbare hoezen. Het assortiment en de verpakking is bij uitstek geschikt voor de zelfbedieningswinkel.

Comfort Air®  producten:

  • Orthopedische kwaliteit
  • Concurrerende prijzen
  • Zichzelf verkopende presentatie

Comfort Air® service:

  • Zeer korte levertijden
  • Uitzonderlijke productieflexibiliteit
  • Pro-actief en snel communicerend

Ontwikkeld voor zelfbedieningsverkoop

We besteden veel zorg aan productpresentatie. De aantrekkelijke en degelijke verpakking is kleurig ontworpen en voorzien van Duidelijke productinformatie. Zo wordt de consument geholpen bij de keuze voor het optimale slaapproduct, zelfs zonder assistentie van verkopend personeel. We zijn gaarne bereid de verpakking te produceren in de taal van uw keuze.


B2B

Geschiedenis

Comfort Air® is een handelsmerk van United Comfort Industries BV (UCI), Zevenbergen, Nederland.
Na in 1990 te zijn gestart als klein Nederlands bedrijf, exporteren we vandaag de dag naar meer dan 20 landen binnen en buiten Europa. UCI was pionier in het beschikbaar maken van orthopedisch slaapcomfort voor de massamarkt, dat tot dan toe alleen nog in het medisch circuit verkrijgbaar was. Onder anderen hebben we mogen werken met: Harrods, John Lewis, Galleries Lafayette, El Corte Ingles, Aldi, Metro / Makro, Carrefour, La Redoute, Costco, Maxima, Neckermann and Rewe.

Word reseller van Comfort Air

Lees meer